Program

Innovation & Entreprenörskap

Boosta din entreprenöranda med inspiration och nya, lönsamma idéer: En dag proppfull av föreläsningar, prisutdelningar, mässa och mingel för alla Täbys företagare! Täby Företagarträff 2018 med temat Innovation & Entreprenörskap är fullkomligt fullmatad.

Hjärtligt välkommen till Täby Företagarträff 2018!

Fri entré för besökare så klart!

  

11.00 Digital succé med Frida Boisen

Superpopulära Frida Boisen kickstartar igång dagen med en riktig pepp-föreläsning.

12.00 Mässan invigs

13.00 Prisutdelning Draknästet UF-företag

Gymnasieskolornas UF-företag har under vintern framträtt och presenterat sina företagaridéer inför en kräsen jury, som i tv:s Draknästet (Dragon’s den). Nu sker prisutdelningen.

14.00 Årets Företagare kröns

Vem blir Årets Företagare i Täby 2018 och får försvara Täbys stolta färger i regionfinalen? Vinnaren utses av Företagarna Täby. I fjol var det Skincity och Annica Forsgren som vann – och tillslut knep en silvermedalj i Sverigetävlingen!

15.00 Politikerkafé

Träffa dina folkvalda Täbypolitiker och ställ dina viktigaste näringslivsfrågor direkt. Representanter från alla fullmäktiges partier finns på plats.

Täby Företagarträff: En öppen och välkomnande arena med plats för spontana möten och nya idéer, flexibelt deltagande och fullmatat av spännande programpunkter! Så om du så bara har några minuter över, eller vill gå riktigt all-in i entreprenörsboosten: Hjärtligt välkommen!

Platsen, Täby Nya Kommunhus vid Täby Centrum, inbjuder till just det spontana besöket. Den givna stommen i Företagarträffen är den nu mera traditionsenliga mässan. Upptäck vilken fantastisk bredd och kvalitet det lokala näringslivet har att erbjuda. Hitta nya affärer på hemmaplan.

Här träffas både Täbys entreprenörer och näringsliv, men även politiker och tjänstemän – läge för visitkorts-race, alltså!

Självklart fri entré för alla besökare!

Vill du delta som utställare på mässan – boka utställarplats här!
Följ gärna hur 2018 års företagarträff växer fram – här eller på Facebook!

Comments are closed.