Partners

Guldpartners Täby Företagarträff

 

Täby Centrum ett av Sveriges största köpcentrum med 260 butiker, restauranger och kaféer. Vårt prisade utbud består av en unik mix av såväl välkända svenska som internationella varumärken

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag med över 1250 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige. Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige.

 

 

 Silverpartners Täby Företagarträff

 

Swedbank är en del av det finansiella systemet och har ansvar för att främja en långsiktigt hållbar ekonomi. Swedbank har ett starkt engagemang i samhällsfrågor, till exempel kunskapsbyggande, entreprenörskap och innovation. Med 7,4 miljoner privatkunder och 625 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken för de många hushållen och företagen.

 

 

      

 

 

 

 

 

Delta som Partner!

Begränsat antal – anmäl er redan idag!

Täby Företagarträff har en exklusiv skara partners, som gör evenemanget möjligt. Med ett Partnerskap bidrar ni både med ekonomiskt sponsorskap och visar ert starka intresse för det lokala näringslivet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på webben, i marknadsföringsmaterial och med särskilt välexponerade platser på Företagarträffen.

GULDPARTNER – Företagarträffens hjältar, som sätter guldkant på eventet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som partner har du en lite större plats och bord med ännu bättre synlighet. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 3×1,5 m, d v s ca 4,5 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan och i utskick etc. 15 000 kr (exkl moms).

SILVERPARTNER – Företagarträffens möjliggörare – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som silverpartner har du en plats och bord med bättre synlighet på ”första parkett”. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 2×1,5 m, d v s ca 3 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan och i utskick etc. 7 500 kr (exkl moms).

ANMÄL DIG HÄR NEDAN:

Täby Företagarträff är en anrik tradition: Plats för spontana möten, flexibelt deltagande och nya idéer. Mässan är fortfarande det självklara navet i Företagarträffen. Platsen, det nya kommunhuset vid Täby Centrum, inbjuder också till en öppen, attraktiv och självklar träffpunkt för det lokala näringslivet, entreprenörer och företagare.

Frågor, funderingar eller förslag? Kontakta oss direkt, så pratar vi mer om saken!

Comments are closed.