Partners

Guldpartners Täby Företagarträff

 

 

Delta som Partner!

Anmäl er redan idag!

Täby Företagarträff har en exklusiv skara partners, som gör evenemanget möjligt. Med ett Partnerskap bidrar ni både med ekonomiskt sponsorskap och visar ert starka intresse för det lokala näringslivet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på webben, i marknadsföringsmaterial och med särskilt välexponerade platser på Företagarträffen.

GULDPARTNER – Företagarträffens hjältar, som sätter guldkant på eventet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som partner har du en lite större plats och bord med ännu bättre synlighet. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 3×1,5 m, d v s ca 4,5 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan och i utskick etc. 15 000 kr (exkl moms).

SILVERPARTNER – Företagarträffens möjliggörare – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som silverpartner har du en plats och bord med bättre synlighet på ”första parkett”. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 2×1,5 m, d v s ca 3 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan och i utskick etc. 7 500 kr (exkl moms).

ANMÄL DIG HÄR NEDAN:

Täby Företagarträff är en anrik tradition: Plats för spontana möten, flexibelt deltagande och nya idéer. Mässan är fortfarande det självklara navet i Företagarträffen. Platsen, det nya kommunhuset vid Täby Centrum, inbjuder också till en öppen, attraktiv och självklar träffpunkt för det lokala näringslivet, entreprenörer och företagare.

Frågor, funderingar eller förslag? Kontakta oss direkt, så pratar vi mer om saken!

Comments are closed.