Partners

Klara Partners


                     

 

Delta som Partner!

Begränsat antal – anmäl er redan idag!

Täby Företagarträff har en exklusiv skara partners, som gör evenemanget möjligt. Med ett Partnerskap bidrar ni både med ekonomiskt sponsorskap och visar ert starka intresse för det lokala näringslivet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på webben, i marknadsföringsmaterial och med särskilt välexponerade platser på Företagarträffen.

PARTNERPAKETET – Företagarträffens hjältar, som sätter guldkant på eventet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som partner har du en lite större plats och bord med ännu bättre synlighet. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 3×1,5 m, d v s ca 4,5 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan eller delta med egna programpunkter etc. 15 000 kr + moms.

ANMÄL DIG HÄR NEDAN:

Täby Företagarträff är en anrik tradition, som 2018 har temat Innovation & Entreprenörskap: Plats för spontana möten, flexibelt deltagande och nya idéer. Mässan är fortfarande det självklara navet i Företagarträffen. Platsen, det nya kommunhuset vid Täby Centrum, inbjuder också till en öppen, attraktiv och självklar träffpunkt för det lokala näringslivet, entreprenörer och företagare.

Frågor, funderingar eller förslag? Kontakta oss direkt, så pratar vi mer om saken!

Comments are closed.