Om Företagarträffen

Den självklara mötesplatsen för Täbys entreprenörer!

Täby Företagarträff är Årets Näringslivsdag i Täby kommun – entreprenörernas och företagarnas dag för att se och syns och boosta sin entreprenöranda.

Den arrangeras sedan över 30 år av en stiftelse med samma namn, för att främja mötet mellan företagare i kommunen, men även mötet mellan näringsliv, politiker och tjänstemän. Bakom stiftelsen står Företagarna Täby och Täby kommun.

Mässan är en plats för spontana möten och nya idéer, högtydlig prisutdelning till Årets Företagare i Täby och – naturligtvis – mässan, som alltid varit grundstommen i företagarträffen.

Platsen för 2019 års Företagarträff är Tibblehallen, CC. Attundavägen 5-7 183 34 TÄBY, en central och lättillgänglig plats, vilket ytterligare öppnar evenemanget för just de spontana mötena och det flexibla deltagandet.

Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

Comments are closed.