Företagarträff 2018

Dagen som hyllar Täbys alla företagare

Det här är dagen som hyllar företagande och Täbys alla företagare: Låt visitkorten regna över dina företagargrannar. Upptäck det stora utbudet av Täbyföretag på mässan och inspireras av andra lokala entreprenörer. Träffa politiker och tjänstemän öga mot öga. Missa inte heller den stora prisutdelningen till Årets Företagare i Täby!

Hjärtligt välkommen till Täby Företagarträff 2018!

Fri entré så klart!

 

Täby Företagarträff: En öppen och välkomnande arena med plats för spontana möten och nya idéer, flexibelt deltagande och fullmatat av spännande programpunkter! Så om du så bara har några minuter över, eller vill gå riktigt all-in i entreprenörsboosten: Hjärtligt välkommen!

Platsen, Täby Nya Kommunhus vid Täby Centrum, inbjuder till just det spontana besöket. Den givna stommen i Företagarträffen är den nu mera traditionsenliga mässan. Upptäck vilken fantastisk bredd och kvalitet det lokala näringslivet har att erbjuda. Hitta nya affärer på hemmaplan.

Här träffas både Täbys entreprenörer och näringsliv, men även politiker och tjänstemän – läge för visitkorts-race, alltså!

Dessutom stor prisutdelning när Årets Företagare och Årets Unga Företagare i kommunen högtidligen presenteras av Företagarna.

Självklart fri entré för alla besökare!

Vill du delta som utställare på mässan – boka utställarplats här!
Följ gärna hur 2018 års företagarträff växer fram – här eller på Facebook!

Comments are closed.