Företagarträff 2017

Dagen som hyllar Täbys alla företagare

Det här är dagen som hyllar företagande och Täbys alla företagare: Ta en inspirationsfika (ekologisk förstås) på entreprenörstorget. Lär något nytt på någon av microföreläsningarna. Låt visitkorten regna över dina företagargrannar. Hjärtligt välkommen till Täby Företagarträff i nya kläder 2017!

Ute på Täby Torg finns utställare av bl a miljöbilar – missa inte!

Fri entré så klart!

 

Våren 2017 nysatsar Täby Företagarträff: En öppen och välkomnande arena med plats för spontana möten och nya idéer, flexibelt deltagande och fullmatat av spännande programpunkter! Så om du så bara har några minuter över, eller vill gå riktigt all-in i entreprenörsboosten: Hjärtligt välkommen!

Platsen, Täby Nya Kommunhus vid Täby Centrum, inbjuder till just det spontana besöket. Nya inslag ger dig möjlighet att delta och uppleva företagarträffen på det sätt du själv vill, både som besökare och som utställare och partner.

Den givna stommen i Företagarträffen är den nu mera traditionsenliga mässan. Upptäck vilken fantastisk bredd och kvalitet det lokala näringslivet har att erbjuda. Hitta nya affärer på hemmaplan.

Här träffas både Täbys entreprenörer och näringsliv, men även politiker och tjänstemän – läge för visitkorts-race, alltså!

Dessutom stor prisutdelning när Årets Företagare och Årets Unga Företagare i kommunen högtidligen presenteras av Företagarna.

Självklart fri entré för alla besökare!

Tema: Hållbarhet

2017 får Företagarträffen specialtemat Hållbarhet, högaktuellt och högintressant för företagare. I flera föreläsningar, seminarier och diskussioner kommer att spegla frågor som Hur blir hållbarhet till lönsamhet? och Hur ser det hållbara Täby ut framöver?

På plats finns bl a Hanna Cederqvist, projektledare för organisationen Företagarnas projekt Hållbara företag, för lönsamhet, miljö och samhälle, samt Erik Huss, Täbybo och vd för Husstainability.

Du hittar hela programmet HÄR!

Även platsen för Företagarträffen, Täbys nya kommunhus, har ett starkt hållbarhetspatos: låg energiförbrukning, miljömärkta och återanvända möbler är t ex självklarheter.

Bli Partner eller Utställare

Vill du stödja stiftelsens arbete för Täbys näringsliv, delta som Partner med egna programpunkter under dagen? Mer information, anmälan etc finns här!

Vill du delta som utställare på mässan – boka utställarplats här!
Följ gärna hur 2017 års företagarträff växer fram – här eller på Facebook!

Comments are closed.