Anmälan

OBS! Mässplatserna 2017 är nu fullbokade!

Det går självklart utmärkt att komma som besökare – fri entré och ingen föranmälan!

Täby Företagarträff är ett mycket bra tillfälle att synas för dig som vill nå ut lokalt med ditt företag, träffa kunder och knyta nya kontakter. Mässan har alltid varit Täby Företagarträffs stomme och är så även i år. Antalet utställarplatser är mer begränsat än tidigare, så boka redan idag för att inte missa chansen att synas på Täbys stora näringslivsdag!

NYHET! I år kan du även delta som Utställare utan bord på Affärstorget! Ett område för mingel med möjlighet lägga upp visitkort på samlat bord, presentation med namnbricka och i utställarförteckning. Perfekt för den som önskar ett lite enklare, mer flexibelt deltagande.

MÄSSPAKET Det klassiska mässdeltagandet: Utställarplats inkl ståbord 60 cm diameter och plats för vanlig rollup (ca 2 x 1,5 m, d v s ca 3 kvm). Presentation med namnbricka och i utställarförteckningen. 1 600 kr + moms.

UTSTÄLLARE UTAN BORD Lite enklare, mer flexibelt: Delta på Affärstorget, med möjlighet att lägga upp visitkort på samlat bord, presentation med namnbricka  och i utställarförteckning. 650 kr + moms.

PARTNERPAKET Företagarträffens hjältar, som sätter guldkant på eventet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som partner har du en lite större plats och bord med ännu bättre synlighet. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 3×1,5 m, d v s ca 4,5 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan eller delta med egna programpunkter etc. 15 000 kr + moms.

OBS! Fullbokat!

Frågor, funderingar, önskemål eller förslag? Kontakta oss gärna: info [a] foretagartraff.se

 

Comments are closed.