Anmälan

TFT 2018 är fullbokad!

 

Täby Företagarträff 26 april 2018 kl. 11-16

Inspirationsföreläsning Frida Boisen – Digital succé kl. 11-12

Mässa kl. 12-16 (etablering ska vara klar kl. 11)

Täby Företagarträff är ett mycket bra tillfälle att synas för dig som vill nå ut lokalt med ditt företag, träffa kunder och knyta nya kontakter. Mässan har alltid varit Täby Företagarträffs stomme och är så även i år. Antalet utställarplatser är begränsat, så boka redan idag för att inte missa chansen att synas på Täbys stora näringslivsdag!

Mässplatserna erbjuds i första hand till lokala företagare i Täby och i mån av plats även till andra. Är ni t ex en större organisation, som vill sponsra mässan som Företagarträffens hjältar – hjärtligt välkommen att boka ett Partnerpaket!

MÄSSPAKET Det klassiska mässdeltagandet: Utställarplats inkl ståbord 60 cm diameter och plats för vanlig rollup (ca 2 x 1,5 m, d v s ca 3 kvm). Presentation med namnbricka och i utställarförteckningen. 2 000 kr + moms.

GULDPARTNER – Företagarträffens hjältar, som sätter guldkant på eventet – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som partner har du en lite större plats och bord med ännu bättre synlighet. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 3×1,5 m, d v s ca 4,5 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan och i utskick etc. 15 000 kr (exkl moms).

SILVERPARTNER – Företagarträffens möjliggörare – vilket självklart presenteras och syns alldeles extra på hemsidan, marknadsföringsmaterial och på plats på Företagarträffen. Som silverpartner har du en plats och bord med bättre synlighet på ”första parkett”. Utställarplats inkl ståbord 80 cm diameter och plats för rollup (ca 2×1,5 m, d v s ca 3 kvm).  Det finns också möjlighet att presentera specialerbjudanden på hemsidan och i utskick etc. 7 500 kr (exkl moms).

ANMÄL DIG HÄR NEDAN (Obs! Mässan 2018 är fullbokad!):

AVBOKNINGSVILLKOR
Anmälan är bindande. Avbokning senast 28/2 2018: Utan kostnad. Avbokning 1/3–15/3 2018 mot en avgift på 50 % av kostnaden. Avbokning senare än 15/3 2018 mot en avgift på 100 % av kostnaden.

Frågor, funderingar, önskemål eller förslag? Kontakta oss gärna: info @ foretagartraff.se

 

Comments are closed.